koraal1.jpg

Clubdag 27 augustus 2016

De club dag van 2016 is gisteren onder een schitterende blauwe hemel en op een gezellige, sportieve wijze verlopen.

De deelnemers aan het mêlee toernooi waren verdeeld in twee poules van 20. Na drie wedstrijden zouden de nummers 1 en 2 van poule A samen een finale spelen tegen de nummers 1 en 2 van poule B. Door een klein kinkje in de kabel in de vorm van autopech werd een van de poules helaas gereduceerd tot 18 deelnemers.

Dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Toen het stof van de eerste drie partijen was neergedaald bleek dat de finale zou gaan tussen Joke Visser/Frank van Waveren en Fien Rietdijk/Toon Christiaans. De derde plaatsen in de beide poules waren veroverd door respectievelijk Cor Visser en Leo Fakkeldij.

 Aanvankelijk leek die finale redelijk snel voorbij te zijn, Frank en Joke kwamen op een voorsprong van 9-3. De tegenstanders bleken echter niet van zins de strijdbijl neer te leggen en kwamen, aangemoedigd door een uitzinnig publiek (dat de achtergronddreun van Misteryland wist te overstemmen), in een zinderende reeks mènes terug tot 12-12. In de laatste mène gooide Joke echter een gouden bal die de tegenpartij niet meer wist te verbeteren. Frank en Joke waren daarmee de nipte winnaars van een spannende finale. Gefeliciteerd namens ons allen.

Ter afsluiting van de dag hebben we met zijn allen nog mogen genieten van een goed verzorgde en heerlijke Thaise maaltijd die geleverd was door Thaiplaza uit Haarlem. Zelfs de afwas werd door hen gedaan.

Omdat het dit jaar ook het 35e jaar van onze vereniging is en daarmee een lustrum werd er uiteraard een groepsfoto genomen. De fotograaf van de dag was Remco Haantjes. De foto is echter (waarvoor dank) met de camera en het tuigje van Remco genomen door de man van Thaiplaza omdat we Remco er anders in hadden moeten fotoshoppen.

groep2016

 Wie een groot formaat versie van de groepsfoto wil hebben om zelf af te laten drukken kan deze hier downloaden:

"Last but not least" onze dank aan Ria Fakkeldij en Tiny Christiaans (de twee dames links onderaan op de foto) die zoals altijd van 's morgens tot en met de vroege avond ons hapje en drankje verzorgden.

 

 

Ga naar boven