boluledrome3.jpg

Bij de NPC is het team bestaande uit Peter de Wijn, Gerard Schoone en Toon Christiaans 4e geworden in poule A en heeft zich daarmee geplaatst voor de hoofdklasse. In poule B hebben Henk Hammingh, Cor Visser en Bert Bleeker het helaas niet kunnen bolwerken. Zij eindigden op de laatste plek en zijn daarmeee geplaatst voor de tweede klasse.

2 maart aanstaande is er weer een "Gezellig Gooien" toernooi bij DGG. Er zijn nog enkele plekjes vrij om in te schrijven. Klik hier voor de flyer.

Burgemeester Haarlemmermeer bij de prijsuitreiking van het Valentijns toernooi van de Spaanse Ruiter.

Er waren 4 verenigingen uitgenodigd: de Bulderbaan, de Vaste Voet , de Gouden Gooi en natuurlijk de Spaanse Ruiter (DSR). Er werd gespeeld in 6 poules van 4 teams en elk team dat als 1e eindigde had een prijsje gewonnen. Jaco was de grote animator achter dit toernooi en heette iedereen welkom. Er werden 3 partijen gespeeld en het ging er lekker ontspannen aan toe. Er werd veel gelachen over het mislukken van een bal plaatsen en het missen bij het schieten van de boules . De leeftijd liep erg uiteen, van 10 jaar tot 79 jaar, maar iedereen genoot. Tino en Dani werden 1e in hun poule en wonnen daardoor ook een prijs. Dani mocht even de wisselprijs vasthouden. Al met al een geslaagde avond met dank aan de organisatie en DSR.‚Äč  

valentijn2017

Ga naar boven