voetje.jpg
×

Fout

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Clubdag 2017 zeer geslaagd

Zaterdag 26 augustus was dit jaar de dag van de clubdag van DGG. De weergoden waren ons zeer goedgezind, het was de hele tijd niet te warm, niet te koud en er was in de verste verte geen sprake van regen.

Met meer dan dertig deelnemers was het gebruikelijke toernooi om het clubkampioenschap goed bezet. Het oorspronkelijk idee was om in eerste instantie drie wedstrijden te spelen en daar nog een vierde aan vast te plakken als het allemaal vlot genoeg verliep. Sommige partijen waren echter zeer spannend omdat men nogal aan elkaar gewaagd was en slechts tot kleine scores per mène kwam. Aan een vierde partij in de voorrondes zijn  we zodoende niet meer toegekomen.

Toen na drie speelrondes het stof was neergedaald hadden de mannen van de wedstrijdorganisatie er nog een kluif aan om te bepalen wie de finalisten zouden zijn omdat de resultaten zeer, zeer dicht bij elkaar lagen.

Uiteindelijk werd het een herenfinale met aan de ene kant Henk Hammingh en Frans Ludding en aan de andere kant

Anneke en Han 2e

Tijdens een sterk bezet toernooi in Zandvoort werden Anneke Visser en Han Beenders bij zowel de damesgroep als de herengroep 2e. Hun puntensaldo was helaas net iets te weinig om eerste te worden, maar toch, onze club heeft weer door hun prestatie wat reclame gemaakt .

Proficiat Anneke en Han

Doubletten juli

Hier een kleine impressie van de ons 1e open toernooi van de club. Zoals gewoonlijk was het weer erg heet op het veld. Niet een klein windje te bekennen en wel een zonnetje op het veld. Uiteindelijk schreven er 23 teams in en heeft de organisatie er alles aan gedaan om er 24 van te maken. Helaas is dit niet gelukt. Onder de goede leiding van Willem en Cor was het erg gezellig op het veld. Goede wedstrijden werden er gespeeld en iedereen zocht onder de bomen en parasols verkoeling. De vaste barbezetting door Tiny en Ria zorgde voor voldoende eten en drinken, zodat iedereen alle partijen goed voorbereid konden beginnen. Uit eindelijk hadden we een goede winnaars van het toernooi. Een mix van PUk en Gouda. Dit team kreeg het voor elkaar om als enige 5 partijen te winnen. Dus de terechte winnaars. Helaas verloren wij ( Ruud en Gerard ) na een spannende partij nipt van deze winnaars. Al met al kunnen we wel zeggen dat we op dit hele kleine succesje door kunnen bouwen. Hier en daar wat verbeter punten weg halen en dan maar hopen dat we ooit in de toekomst weer 64 teams kunnen begroeten. Op naar de volgende zondag 13 augustus, dan gaan we het weer opnieuw proberen. zie de foto's voor een kleine impressie.

foto1eopen

Bij de NPC is het team bestaande uit Peter de Wijn, Gerard Schoone en Toon Christiaans 4e geworden in poule A en heeft zich daarmee geplaatst voor de hoofdklasse. In poule B hebben Henk Hammingh, Cor Visser en Bert Bleeker het helaas niet kunnen bolwerken. Zij eindigden op de laatste plek en zijn daarmeee geplaatst voor de tweede klasse.

2 maart aanstaande is er weer een "Gezellig Gooien" toernooi bij DGG. Er zijn nog enkele plekjes vrij om in te schrijven. Klik hier voor de flyer.

Burgemeester Haarlemmermeer bij de prijsuitreiking van het Valentijns toernooi van de Spaanse Ruiter.

Er waren 4 verenigingen uitgenodigd: de Bulderbaan, de Vaste Voet , de Gouden Gooi en natuurlijk de Spaanse Ruiter (DSR). Er werd gespeeld in 6 poules van 4 teams en elk team dat als 1e eindigde had een prijsje gewonnen. Jaco was de grote animator achter dit toernooi en heette iedereen welkom. Er werden 3 partijen gespeeld en het ging er lekker ontspannen aan toe. Er werd veel gelachen over het mislukken van een bal plaatsen en het missen bij het schieten van de boules . De leeftijd liep erg uiteen, van 10 jaar tot 79 jaar, maar iedereen genoot. Tino en Dani werden 1e in hun poule en wonnen daardoor ook een prijs. Dani mocht even de wisselprijs vasthouden. Al met al een geslaagde avond met dank aan de organisatie en DSR.  

valentijn2017

De eerste dag van ons interne clubkampioenschap Tripletten zit er weer op. Ondanks het wat kleine aantal deelnemers werd er met groot enthousiasme en veel inzet gespeeld. Het verschil tussen de lijstaanvoerder en de hekkesluiter lijkt groot, maar het onderling resultaat werd met slechts 1 punt verschil beslist in het voordeel van de huidige nummer 1. Kortom we kunnen nog allerlei kanten op de tweede dag van dit toernooi (5 maart aanstaande).

Het toernooi wordt dit jaar gekenmerkt door de invallers. An Meijboom speelt in de plaats van Dion Forrer die door ziekte geveld is .Siem Duijn werd als gevolg van een gebroken arm vervangen door Els Jansson. Rina Koster zou worden vervangen door Hans van der Kerkhoff die door gezondheidsproblemen echter ook af moest zeggen waardoor zijn positie weer werd waargenomen door Adam Wysokinski. Gerard werd vervangen door Peter de Wijn. Wij wensen alle zieken veel beterschap en gezondheid.

Hieronder de tussenstand:

Team Punten Saldo
Gerard Schoone, Toon Christiaans, Leo Fakkeldij 4 29
Paul Jansson, John van Molenbroek, Joke Visser 3 11
Frans Ludding, Cor Visser, Henk Hamming 2 1
Dirk van Gelder, Rina Koster, Tineke de Haan 2 -1
Corrie Rustman, An Meijboom, Wouter Meijboom 2 -2
Bert Bleeker, Fien Rietdijk, Tanny van der Hoek 2 -12
Carel Hoeben, Siem Duijn, Marjon Schoone 1 -8
Pieter van de Drift, Rina van Leeuwen, Hansje Cossee 0 -17
Ga naar boven